KARRIÄR

Våra medarbetare har valt att arbeta hos Kablia lika noggrant som vi väljer dig. Engagerad, noggrann, självgående, positiv och serviceinriktad är exempel på ledord som gäller för oss alla i företaget.

Du som vill bli en av våra framgångsrika medarbetare kommer att börja din provanställning med att genomgå Kablias introduktions utbildning tillsammans med en fadder. Här får du lära dig alla moment som ingår i en framgångsrik tillverkning inklusive material-, maskin-, kund-, företags-, – och kvalitetskunskap. Professionell tillverkning handlar om att leverera kvalitet på utsatt tid.

Oavsett vilken position du söker så ser vi gärna att du är ansvarstagande, en lagspelare, har en bra kommunikativ förmåga, är förändrings- och förbättringsbenägen, vill utveckla andra och har en hög moral.

För oss är det oerhört viktigt att kontinuerligt ta reda på hur våra medarbetare upplever sin arbetssituation gällande tex utveckling/utbildning, ledarskap, kommunikation, mål/uppföljning, förtroende, trygghet/trivsel. Därför genomför vi två gånger per år en NMI-undersökning (Nöjd Medarbetar Index). Detta är ett mycket viktigt verktyg för vårt fortsatta arbete att ständigt förbättra vår arbetsplats, ett arbete som är mycket påtaglig i vår vardag.

Kablia arbetar med att stärka varje medarbetare i sin arbetsmiljö och gör regelbundna HARM kontroller. Som anställd på Kablia finns möjligheten att ta del av ett mycket konkurrenskraftigt förmånspaket som bland annat omfattar:

• Pausgymnastik

• Alternativ friskvård på arbetstid

• Träningsmöjlighet på lokalt gym

• Månadsvis massage

• Glasögon

Vill du bli en viktig del i vår fortsatta utveckling? Är du nyfiken på att höra mer? Vi söker alltid positiva och kompetenta framtida medarbetare!

Läs även våra värderingar