Kablia | Specialister på kablagetillverkning inom koppar och fiber, inkl. specialgjutning.

Specialister på kablagetillverkning inom koppar och specialgjutning

En bra tillverkningspartner

Kablia har egen tillverkning i Sverige och Polen. Idag är vi tillverkningspartner till flera mindre och större industrigrupper i Skandinavien och Europa.

Leverans av större volymer?

Tveka inte att fråga oss om hur vi skulle lösa era kablage och kontakteringsutmaningar.

Boxbuild

Här kommer en beskrivning av boxbuild som används i marin miljö.

Produkter

Högkvalitet är A och O i kablagetillverkning

När kablage skall tillverkas är kvalitet en viktig del.  Kablias montörer är utbildade enligt IPC-620, den standard som gäller för kablagebyggnation.

Vi gör kontinuerligt uppdateringar av vår personals utbildning så att vi kan bibehålla kvalitetsnivån på en hög nivå.

pulsgivarkablage-stor

Pulsgivarkablage

slitskontakt

Slitskontakt

kabelstam

Kabelstam

Processen

Vi hjälper dig i processen att ta fram kablage som är anpassade för dina behov. Behöver du till exempel en splitter med olika långa kablar?
Inga problem för oss, det mesta är möjligt. Vi vet också att många använder skyddsslang för att skydda kabeln mot slitage.

Hos oss kan du få skyddsslangen ingjuten i båda ändarna, vilket ger dig en tät lösning. Du slipper också att trä över skyddsslangen, vilket sparar värdefull tid. Vi kan också gjuta på de flesta kontakter till din kabel.

Så jobbar vi

1.
 
Steg 1

Vi bokar in ett första möte och se vad vi kan göra i just din applikation. Efter mötet arbetar vi på Kablia tillsammans med vår leverantör då tar vi fram en ritning och presenterar en lösning för dig.

2.
 
Steg 2

I nästa steg tar vi fram fysiska prover på den slutgiltiga produkten. När du har testat och godkänt produkten går vi vidare till implementeringen hos dig..

3.
Steg 3

Den sista delen av processen är leveransen. Även efter leveransen kommer vi vara med dig och följa upp så att det går rätt till med produkten och se till att du känner dig nöjd..

Ring